Even voorstellen

De totaal leverancier van kwalitatief hoogwaardige chemisch technische producten als lijmen kitten, technische aerosols en tapes.

ConnectProductskit.nl is onderdeel van Chemical Partners & Concepts BV en gevestigd in Almelo. We zijn een dynamische en internationaal actieve onderneming. Gespecialiseerd in ontwikkeling, advisering en distributie van hoogwaardige chemisch technische producten, voor vrijwel alle constructies in de bouw en industrie, waar kwaliteit en duurzaamheid de norm is.

We leveren kitten, lijmen,pu-schuimen en 2 componenten,  voor industriële en bouwtechnische constructies en hebben tevens een groot assortiment  reinigingsmiddelen, smeermiddelen, primers, coatings, lakken en tapes. Uiteraard uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit.

Kwaliteit

We hebben ons productassortiment met bijzonder veel zorg samengesteld op basis van uitzonderlijke en onderscheidende producteigenschappen. We stellen daarbij hoge kwaliteitseisen waarbij mens en milieu centraal staan.   De producten van Chemical Partners zijn altijd van absolute topkwaliteit. Daar tekenen we voor.

Kennis

Onze producten worden permanent onderworpen aan zeer grondig onderzoek en effectieve ontwikkeling. Altijd volgens de laatste stand van de techniek en nieuwe inzichten. Kwaliteit en innovatie staat hierbij voorop.